Tapahtumia

Klubin tapahtumista löydät yleistä tietoa alta. Tiedotamme tulevista tapahtumista tällä sivustolla, jäsenkirjeissä ja Facebook-ryhmässä HSSK.

 

Haluaisimme myös tietää, mitä jäsenemme haluaisivat tehdä? Ideoita luennoitsijoista, luentoaiheista, koulutuksista ja kaikesta muusta ohjelmasta tulevia tapahtumia varten otetaan mielellään vastaan! Lisäksi kaipaamme ahkeraan joukkoomme innokkaita talkoolaisia, jotka voisivat osallistua vaikka vain yksittäisten tapahtumien järjestämiseen. Apukädet tapahtumissa ovat aina tervetulleita ja talkootyöllä voimme käydä myös tienaamassa tukeaksemme Klubin toimintaa ja jäsenistöä harrastuksessaan.

 

Talvipäivä ja vuosikokous
Klubi järjestää talvipäivän perinteisesti aina vuosikokouksen yhteydessä. Kokouksen ajankohta on helmi-huhtikuussa. Tapahtuman tarkoituksena on paitsi päättää Klubin asioista, järjestää myös hauska tapaaminen koiraihmisille ja koirille. Ohjelmassa on ollut muun muassa erilaisia luentoja, valjakkoharjoituksia ja vieheen perässä juoksemista. Talvipäivillä on saatu nauttia myös Klubin tarjoamaa evästä.

 

Pikkujoulut
Klubin pikkujoulut järjestetään marras-joulukuussa. Yleensä on ollut tapana järjestää Talvipäivän tapainen tapahtuma, jossa ihmiset ja koirat voivat nauttia yhdessä ulkoilusta ja ihmisille on tarjottu jouluruoka. Luentoja on järjestetty mahdollisuuksien mukaan. Pikkujouluissa soi joululaulut ja tunnelma on ollut varsin rauhaisa ja jouluinen.

 

Syyspäivä
Syksyisin olemme järjestäneet syyspäivän yhteisulkoilun merkeissä joko virallisilla ulkoilualueilla tai ulkoilutuspuistoissa. Klubi on tarjonnut nuotiopaikoilla ja kodalla purtavaa ja ollaan saatu hengähtää lenkin aikana tai sen jälkeen. Syksyille ulkoilulenkeillemme on yleensä saatu mukava syksyinen keli ja ohjelma on aina rentoa, sillä tarkoituksena on ollut mukava yhdessäolo koirien kanssa. Samalla pääsee tutustumaan muihin samojedinomistajiin ja vaihtamaan kokemuksia tästä meidän hymyilevästä rodusta.

 

Näyttelyharjoitukset
Keväisin ja syksyisin järjestämme muutaman kerran näyttely- ja kontaktitreenejä Heurekan parkkipaikalla Vantaalla. Treeneissä voit koirasi kanssa harjoitella näyttelykäyttäytymistä tosikoitosta varten tai tulla vain tutustumaan koirasi kanssa muihin samanrotuisiin koiriin ja harjoitella esimerkiksi kontaktia ja ohittamista turvallisessa seurassa.

 

Lemmikkimessut
Klubi on osallistunut yhdessä Suomen Samojedinkoirayhdistyksen kanssa Lemmikkimessuille messukeskuksessa jo useana vuonna peräkkäin. Klubilaisten omistamia samojedinkoiria on ollut Klubin omalla ständillä rapsuteltavina ja omistajat ovat kertoneet kaikille kiinnostuneille samojedinkoirasta. Monia uusia samojedinomistajia messuilta onkin löytynyt vuosien varrella! Samojedit ovat päässeet myös esiintymään isolle areenalle ja kaikenlaisia metkuja onkin nähty eri vuosien aikana.

 

Sammarikävely
Olemme järjestäneet vuosien saatossa kuukausittaista yhteislenkkiä pääkaupunkiseudun lenkkireitellä. Tulevista lenkeistä olemme ilmoittaneet täällä Ajankohtaista-osion alla, HSSK Facebook-sivulla ja tiedotuslistan kautta. Lenkkireitit ovat olleet pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla. Olemme tähän mennessä lenkkeilleet mm. Helsingissä Paloheinässä ja Uutelassa, Vantaan Varistossa ja Espoon Nuuksiossa. Myös uusia ideoita ja vinkkejä lenkkireiteistä otetaan ilomielin vastaan!

Tällä hetkellä yhteiskävelyt ovat tauolla, koska lenkkeille ei ole vetäjää ja koollekutsujaa. Ehkäpä sinä voisit ilmoittautua ottamaan vastuun lenkkeilystä!