Tapahtumia

Talvipäivä
Klubi järjestää perinteisesti joka vuosi aina helmi-huhtikuussa talvipäivän ja samalla pidetään vuosikokous. Tarkoituksena on joka vuosi löytää paikka, jossa voimme ulkoilla tai muutoin touhuta koiriemme kanssa.

 

Pikkujoulut
Toinen perinteinen tapahtuma on pikkujoulut marras-joulukuussa. Vuosien saatossa on juhlittu koirien kera tai ilman.

 

Kesä- tai syyspäivä
Kun kelit on vielä mukavat suuntaamme usein kävelylle pääkaupunkiseudun tai ympäristön lenkkireiteille. Ohjelma on aina rentoa ja mukavaa yhdessäoloa koirien kanssa. Samalla pääsee tutustumaan muihin samojedinomistajiin ja vaihtamaan kokemuksia hymyilevästä rodusta.

 

Sammarikävely
Kuukausittainen yhteislenkki pääkaupunkiseudun lenkkireitellä. Tulevista lenkeistä ilmoitamme täällä Ajankohtaista-osion alla, HSSK Facebook-sivulla ja tiedotuslistan kautta. Lenkkireitit ovat olleet pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla. Olemme tähän mennessä lenkkeilleet mm. Helsingissä Paloheinässä ja Uutelassa, Vantaan Varistossa ja Espoon Nuuksiossa. Myös uusia ideoita ja vinkkejä lenkkireiteistä otetaan ilomielin vastaan!
Kävelijät


 

Mitä jäsenemme haluaisivat tehdä? Ideoita luennoitsijoista, luentoaiheista, koulutuksista ja kaikesta muusta ohjelmasta tulevia tapahtumia varten otetaan mielellään vastaan!

 


Menneitä tapahtumia

Vuoden 2010 talvipäivä ja samoin vuosikokous pidettiin lauantaina 6.3. tutussa ja perinteisessä paikassa Tuomarinkartanon vinttikoiraradalla.

Kuvia 2010 Talvipäivän vietosta: Tuija Johansson

— — — — — — — — — — — — —

Vuoden 2009 talvipäivä ja vuosikokous pidettiin lauantaina 28.2. Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa. Suuret kiitokset kaikille osallistuneille! Saimme viettää päivää aurinkoisessa talvisäässä. Rekeäkin kokeiltiin lopuksi, mutta ensin juostiin juoksukilpailu, tässä koirien paras tulos kahdesta juoksusta nopeusjärjestyksessä:

Nalle (Aulin) 5,5 s
Bella 5,6 s
Zelda 6 s
Gale 6 s
Veeti 6 s
kultsu-Otto 6,1 s
Halti 6,1 s
Eemeli 6,6 s
Lumi 6,6 s
Sokru 6,8 s
Nalle (Sannan) 7,2 s
Amanda 7,2 s
Noel 7,4 s
Vesta 7,5 s
Mari 8 s
Emmi 10,4 s
Emmastiina 15 s
Roni 19 s (Huom! juoksi matkan useampaan kertaan ennen kuin rikkoi maalilinjan)
Rica 24 s
Eetu 24 s
Riti 26 s