Menneet tapahtumat


2020

Klubin syyskävely pidettiin 25.9. Pirttimäessä Espoossa. Kävelylle lähti kymmenkunta samojedia omistajineen. Sää oli sopivan kuiva, mutta toki uivat ystävämme löysivät muutaman märän ojan matkalla. Porukka jakautui kahteen, kun osa lähti lyhyempää reittiä eväspaikalle ja osa kävi pidemmällä ennen kuin pimeä yllätti.

_________________________________________

Talvipäivät pidettiin 8.3. Tuomarinkylän Vinttikoirakeskuksessa. Sää oli hyvä, kuten Klubin tapahtumissa aina. Koirat olivat saapuneet runsain joukoin tervehtimään rotutovereitaan ja muutama rotuuntutustujakin saapui paikalle. Seija Löfman piti luennon koirahieronnasta.


2019

Pikkujoulut pidettiin 30.11. Tuomarinkylän Vinttikoirakeskuksessa Helsingissä. Saimme nauttia aurinkoisesta säästä, pikkujouluruoasta ja Hanne Aholan luennosta.


2018

Laitettiin koirat uimakouluun 27.10., kun PetBros Nurmijärvellä lupasi tuoda samojedilauman polskimaan. Osaa koirista jännitti uinti alkuun, mutta kaikki pääsivät turvallisesti polskimaan uimaohjaajan opastuksessa.

 

Syyskävelyn sijaan päätettiin järjestää 29.9. Syysrieha Kivakoirassa Mäntsälässä.

— — — — — — — — — — — — —

2017

Syyskävely pidettiin Espoon Nuuksiossa. Runsain joukoin kävimme kiertämässä Klassarinkierroksen 3,9 km. Välillä istuttiin nuotion ääreen ja paistettiin tikkupullaa. Klubi järjesti taikinan. Muutoin kävelijät varautuivat retkeen omin eväin.

— — — — — — — — — — — — —

2015

HSSK vuokrasi Espoosta treenihallivuoron, jossa oli mahdollisuus treenata talviseen aikaan  näyttelyitä varten, mutta hallissa oli myös täysi agilityvarustus. Treenaajia oli laidasta laitaan ja myös tottelevaisuustreenejä nähtiin.

— — — — — — — — — — — — —

2010

Vuoden 2010 talvipäivä ja samoin vuosikokous pidettiin lauantaina 6.3. tutussa ja perinteisessä paikassa Tuomarinkartanon vinttikoiraradalla

— — — — — — — — — — — — —

2009

Vuoden 2009 talvipäivä ja vuosikokous pidettiin lauantaina 28.2. Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa. Suuret kiitokset kaikille osallistuneille! Saimme viettää päivää aurinkoisessa talvisäässä. Rekeäkin kokeiltiin lopuksi, mutta ensin juostiin juoksukilpailu, tässä koirien paras tulos kahdesta juoksusta nopeusjärjestyksessä:

Nalle (Aulin) 5,5 s
Bella 5,6 s
Zelda 6 s
Gale 6 s
Veeti 6 s
kultsu-Otto 6,1 s
Halti 6,1 s
Eemeli 6,6 s
Lumi 6,6 s
Sokru 6,8 s
Nalle (Sannan) 7,2 s
Amanda 7,2 s
Noel 7,4 s
Vesta 7,5 s
Mari 8 s
Emmi 10,4 s
Emmastiina 15 s
Roni 19 s (Huom! juoksi matkan useampaan kertaan ennen kuin rikkoi maalilinjan)
Rica 24 s
Eetu 24 s
Riti 26 s